Firdaus's FotoPage

By: Firdaus Nasri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 7-Mar-2011 15:36 Email | Share | | Bookmark
Naji & Shah: Tanjong Malim

 
 
 
View all 6 photos...
Tanggal 5hb aku bergerak ke Tanjong Malim dengan member untuk job wedding. Acara bermula dengan upcara akad nikah pada pukul 10pg. Selesai sahaja majlis kami ke butik Andaman Nur di pekan Tanjong Malim untuk sesi make-up. Pukul 1ptg pasangan pengantin dah terpacak di dewan untuk majlis sanding dan makan beradap... Pukul 4ptg kami bertolak untuk acara outdoor. Pada mulanye nak bergambar di Taman Proton City. Alih-alih hujan turun pulak. Terpaksa tukar rancangan ke Stesyen Keretapi Tanong Malim. Kat bawah ni ada beberapa sample gambar yang sempat aku edit. Korang jamulah mata korang.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net